Schoorsteen inspectie

Wij zijn al 15+ jaar gespecialiseerd in het repareren van schoorsteen lekkages. Vermoedt u problemen met uw schoorsteen? Vraag direct een offerte aan voor een inspectie of neem vrijblijvend contact met ons op.
Een offerte in 1 minuut

Schoorsteen verwijderen

Is uw schoorsteen beschadigd en veroorzaakt deze lekkages? 

Plan direct een afspraak

Schoorsteen lekkage

Heeft u een schoorsteen lekkage? Neem met spoed contact op.

Plan direct een afspraak

Schoorsteen inspectie

Voorkom problemen en ongewenste lekkages. Laat uw schoorsteen inspecteren
Plan direct een afspraak

Wij zijn snel ter plaatse

Nauwkeurige schoorsteen inspectie

Heeft u problemen met uw dak en is er het vermoeden dat de schoorsteen de boosdoener is? Om verdere problemen aan het dak en de schoorsteen te voorkomen raden wij u een schoorsteen inspectie aan. Dit kunt u het beste ook met enige regelmaat laten doen om problemen, die grote schade met zich mee kunnen brengen, te voorkomen Als u uw dak en schoorsteen regelmatig laat inspecteren blijft uw dak goed onderhouden. Wij kunnen uw schoorsteen professioneel inspecteren. Ook kunnen wij het onderhoud van uw dak uit handen nemen. Zo weet u zeker dat uw schoorsteen en uw dak altijd goed wordt onderhouden en dat u geen last zult krijgen van lekkages en andere schade! Meer weten over hoe zo’n schoorsteen inspectie nou in zijn werk gaat en wat de kosten zijn? Lees het hieronder!
Schoorsteen verwijderen

Vermoedt u problemen met de schoorsteen?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Een ervaren collega komt bij u langs om samen te kijken wat er moet gebeuren. Zo bent u er zeker van dat u een de scherpste prijsopgave van ons ontvangt die geheel op maat is
Ja, ik wil een offerte!

Hoe gaan we te werk

Hoe werkt een schoorsteen inspectie

Misschien vraagt u zich nu af: hoe gaat zo’n schoorsteen inspectie in zijn werk? Uiteraard ligt de focus op uw schoorsteen. Daar gaat het immers om. Daarnaast kijken we verder dan ons neus lang is en werpen wij een complete blik op het dak. De schoorsteen kan helemaal op orde zijn, maar wanneer het dak op andere plekken potentiële problemen heeft willen wij u hiervan natuurlijk wel op de hoogte brengen.

Als wij bij u langskomen om uw schoorsteen te inspecteren, gaan wij altijd als volgt te werk:
Ten eerste bekijken we de staat van de dakbedekking. Bij schuine daken gaat het vaak om de dakpannen en de nokvorst. Liggen de pannen nog netjes op het dak en is de bovenste nokvorst nog in goede staat? Door het weer of door de groei van mossen en algen kunnen de dakpannen poreus worden. Kapotte dakpannen proberen wij gelijk te vervangen. Bij platte daken controleren wij de dakbedekking op scheuren en slijtage. Kleine schade kan dan meestal direct worden gerepareerd.
Ten tweede bekijken we de staat van de schoorsteen. Onder andere het metselwerk en de loodslabben worden geïnspecteerd. Wanneer er problemen zijn gedetecteerd zullen wij met u overleggen wat het beste is om te doen: reparatie of schoorsteen verwijderen.
Verder bekijken we of uw dakgoot nog goed functioneert en of er geen verstoppingen en scheuren te zien zijn.
Ten slotte inspecteren we de dakconstructie van uw huis. De houten balken van de constructie kunnen namelijk verrot of beschimmeld zijn door lekkage. Ook wordt er gekeken of de houten balken de dakbedekking nog goed kunnen dragen. Als de dakconstructie erg oud is, kan het zijn dat de houten balken niet sterk genoeg meer zijn. Het is dan erg belangrijk om ze zo snel mogelijk te vervangen.
Zoals u kunt lezen beperken wij ons niet enkel tot de schoorsteen, maar bekijken wij het gehele dak om te voorkomen dat we niks over het hoofd zien. Wanneer de schoorsteen niet de oorzaak is van uw problemen en/of lekkage wilt u natuurlijk weten waar de crux in zit.
Ja, ik wil een offerte!

Bereken uw prijs

Maak gebruik van onze eenvoudige calculator. Krijg direct inzicht in wat een schoorsteen verwijderen kost.

Een offerte in 1 minuut!

Krijg uw persoonlijke offerte per mail opgestuurd. Na het berekenen van uw prijs kunt u deze direct omzetten in een offerte. Binnen 1 minuut geregeld!

Direct inplannen

Plan vervolgens eenvoudig per mail of via WhatsApp een afspraak in. Even bellen kan natuurlijk ook gewoon!
Ja, ik wil een offerte!

Voorkomen is beter dan genezen

Waarom uw schoorsteen laten inspecteren

Het is erg belangrijk om uw dak regelmatig te laten controleren, zo ook uw schoorsteen. Problemen aan uw dak hebben doorgaans 2 oorzaken. Een daarvan is de schoorsteen.

Door een vakkundige inspectie aan uw schoorsteen en het dak kunnen problemen worden voorkomen. Een lekkage ligt altijd op de loer. Deze vlieger gaat al helemaal op wanneer er al een lange tijd niet naar het dak is omgekeken. Wij adviseren dan ook altijd om het dak te laten inspecteren wanneer u een nieuw huis heeft gekocht. Als het dak elk jaar netjes wordt bijgehouden wordt de kans op grote lekkages of schade erg klein. Als het dak niet elk jaar wordt geïnspecteerd, kunnen de problemen zich opstapelen. Dit kan dus onder andere bij kwetsbare plekken aan- en rond de schoorsteen plaatsvinden. De gevolgen zijn bijvoorbeeld dat de kleur van de muur verandert of dat er scheuren in het plafond en in de muur zichtbaar zijn. Wanneer u dit opmerkt, grijp dan gelijk in! Als dit zo doorgaat, kunnen er nog grotere problemen ontstaan. Denkt u bijvoorbeeld eens aan water dat tussen de scheuren en bij elektriciteitskabels komt. Dit kan kortsluiting veroorzaken met alle ernstige gevolgen van dien. Dit wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen!

Beoordeling
4.8
144 reviews
Gianni Straver
12 maart
Een offerte opgevraagd waarop het snel ingepland was. Alles naar afspraak uitgevoerd. Heel blij mee.
Geplaatst op 
Google
Joyce Barends
5 augustus
Super bedrijf!! Heel vakkundig en bekwaam personeel!! Echt super service
Geplaatst op 
Google
Esther Kupers
27 oktober
Snelle service. Zelfs op een zaterdag bij ons
Top
Geplaatst op 
Google
Nieuwe dakbedekking-dakpannen plaatsen op het dakbeschot

Waar kunt u aan denken?

Wat kost een schoorsteen inspectie?

De kosten van een schoorsteen inspectie kunnen erg uiteenlopen. Als er tijdens de inspectie niets hoeft te worden gerepareerd of vervangen – wat uiteraard in overleg zou gebeuren – dan zullen de kosten volgens een vaste prijsstelling verlopen. De kosten hangen samen met de bereikbaarheid en de grootte van de schoorsteen. Bij klein onderhoud en kleine reparaties hoeft een schoorsteen inspectie ook nog niet zoveel te kosten.

Uiteindelijk draait de gehele opzet van deze inspectie er natuurlijk om dat u kosten bespaart op de lange termijn. Problemen met de schoorsteen of een slecht onderhouden dak leiden uiteindelijk allen tot lekkages. Waterschade is een grote kostenpost en een lekkage opsporen is ook een vak. De financiële schade voorkomt u door een preventieve inspectie. Het kan daarmee gezien worden als een investering in het onderhoud van uw woning. Als uw schoorsteen en dak goed wordt onderhouden voorkomt u grote schade en daarmee ook hoge kosten. Wilt u exact de kosten van een schoorsteen inspectie weten? Neem dan contact met ons op en wij laten het u z.s.m. weten!

Ja, ik wil een offerte!

Neem contact met ons op

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bij ons kunt u terecht voor het inspecteren van uw schoorsteen. Wij bekijken uw dak op een professionele wijze en geven u advies op maat voor het onderhoud van uw dak. Als er groot onderhoud nodig is kunnen wij naast een schoorsteen inspectie ook een offerte opstellen voor het repareren van uw dak. Wilt u uw schoorsteen laten inspecteren? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte! Wij zijn snel ter plaatse en adviseren u graag!
Ja, ik wil een offerte!

Trots op onze klanten!

4,8/5 op basis van 144 reviews

Contact

Heb je een vraag of direct hulp nodig? Wij staan voor u klaar van 9.00 tot 18.00 uur.

Volg ons:

Bel mij terug!


© Schoorsteen verwijderen NL
NL53INGB0100154379
envelopephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram