Staat uw vraag er tussen?

Veelgestelde vragen

Ik wil een offerte hoe werkt dit?

Dit kan via een van onze formulieren op de website of naar info@schoorsteenverwijderennederland.nl

Nadat ik contact opgenomen heb, hoe gaat het dan verder?

Wij kunnen eventueel geheel vrijblijvend langs komen om u te adviseren en uw wensen te bespreken. Desgewenst kan er een passende schoorsteen offerte op maat uitgebracht worden.

Op wat voor termijn kan de 'schoorsteen verwijderd worden?

Omdat wij een jong en dynamisch bedrijf zijn en gebruik maken van de nieuwste technieken kunnen wij op dit moment ruim 15a 25 schoorstenen verwijderen per week! Over het algemeen kunnen de werkzaamheden altijd binnen 4 weken plaatsvinden.

Moet ik het puin zelf afvoeren?

Je kunt er eventueel in de offerte voor kiezen om een container mee te nemen in de prijs (wij rekenen hier geen extra kosten voor) of u kunt hem zelf bestellen bij de dichtstbijzijnde container leverancier.

Hoe word het puin van boven naar beneden gehaald?

Het puin gaat via de buitenzijde van de woning met een schoorsteen lift naar beneden.

Hoe gaat het gat dicht?

Het dakvlak word verlengd en een geheeld. Oftewel het gat word dicht gemaakt met osb plaat 20mm. Vervolgens komen daar panlatten op.

Regelen jullie de dakpannen of moeten wij dit zelf doen?

De dakpannen nemen wij in de meeste gevallen mee. In sommige gevallen heeft men er nog een paar over als er bijvoorbeeld een dakkapel is geplaatst en de dakpannen die op die plek lagen bewaard zijn.

Wij willen de schoorsteen binnen ook verwijderen, stoft dit?

Er komt inderdaad veel stof af met het afbreken van een schoorsteen. Wij kunnen eventueel tegen een kleine vergoeding een plastic tenten frame met plastic stofdeur aanbrengen.

Hoeveel dagen kost het verwijderen van de schoorsteen per verdieping?

Doordat wij dagelijks vele sloopwerkzaamheden verrichten aan schoorstenen rekenen wij altijd een man personeel per verdieping. Dit zorg ervoor dat u niet lang in de stof of rommel zit.

Wij hebben een gedeelde schoorsteen en willen deze verwijderen wat nu?

Over het algemeen worden buren het met elkaar eens. In het ergste geval niet dan raden wij het ten strengste af om alleen u helft te verwijderen. Dit gaat uiteindelijk voor dak lekkage of dak problemen zorgen.

Ik wil mijn schoorsteen verwijderen maar mijn cv afvoer is hier op aangesloten wat nu?

Dan kunnen we hem eventueel gaan verleggen d.m.v. een dak doorvoer. U krijgt dan een klein zwart pijpje op het dak voor het afvoeren van rookgassen.

De nokvorsten vallen in de schoorsteen vervangen jullie deze ook?

Wij raden aan om bij schoorsteen verwijderen de nokvorsten over de volledige lengte vast te zetten dit om in de toekomst dak problemen voor te zijn. Ook is het voor ons erg moeilijk om 15 jaar garantie te geven terwijl er meerdere nokken niet meer helemaal goed zijn.

Zit er asbest in mijn schoorsteen?

Wij komen altijd geheel vrijblijvend langs voor een asbest inventarisatie

Waar werken jullie precies in Nederland?

Wij hebben een werkgebied in heel Nederland.

Trots op onze klanten!

4,8/5 op basis van 144 reviews

Contact

Heb je een vraag of direct hulp nodig? Wij staan voor u klaar van 9.00 tot 18.00 uur.

Volg ons:

Bel mij terug!


© Schoorsteen verwijderen NL
NL53INGB0100154379
envelopephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram