Schoorsteen lekkage opgelost door een professional 

Wij zijn al 15+ jaar gespecialiseerd in het verhelpen van schoorsteen lekkages. Hulp nodig? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op.
Een offerte in 1 minuut

Schoorsteen verwijderen

Is uw schoorsteen beschadigd en veroorzaakt deze lekkages? 

Plan direct een afspraak

Schoorsteen lekkage

Heeft u een schoorsteen lekkage? Neem met spoed contact op.

Plan direct een afspraak

Schoorsteen inspectie

Voorkom problemen en ongewenste lekkages. Laat uw schoorsteen inspecteren
Plan direct een afspraak

Wij zijn snel ter plaatse

Schoorsteen lekkage laten oplossen?

Heeft u het vermoeden dat er sprake is van een lekkage in of rondom uw schoorsteen? Of heeft u een schoorsteen inspectie laten uitvoeren en is naar voren gekomen dat het niet alleen een vermoeden betreft, maar er daadwerkelijk een reparatie nodig zou zijn. Lees dan gauw verder. Wij leggen u graag uit hoe een schoorsteen reparatie in zijn werk gaat. Ook geven wij enkele tips om juist te voorkomen dat er een lekkage op zou treden. Is het nodig om direct bij u aan huis een schoorsteen lekkage te verhelpen, neem dan direct contact met ons op. Wij zijn snel ter plaatse om de lekkage aan uw schoorsteen en dak te verhelpen.
Schoorsteen verwijderen

Is uw schoorsteen niet langer waterdicht?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Een ervaren collega komt bij u langs om samen te kijken wat er moet gebeuren. Zo bent u er zeker van dat u een de scherpste prijsopgave van ons ontvangt die geheel op maat is
Ja, ik wil een offerte!

Waar kunt u op letten

Hoe ontstaat een schoorsteen lekkage?

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Het is daarom goed om te begrijpen hoe een lekkage aan de schoorsteen nu eigenlijk ontstaat. Hierdoor weet u waar op gelet kan worden en herkent u hopelijk tijdig potentiële problemen. Gezien de schoorsteen niet het enigste punt is waar een lekkage kan ontstaan geven wij u ook enkele oorzaken van een daklekkage.

Hieronder staan de belangrijkste oorzaken voor een schoorsteenlekkage op een rij:

• We zien vaak dat stenen los zijn komen te zitten. Het cement waarmee de stenen zijn opgemetseld wordt na verloop van tijd poreus. Stenen komen hierdoor los te zitten en het regenwater vindt hierin zijn weg.
• Een andere oorzaak vinden we terug rondom de schoorsteen: de loodslap. Deze kan verkeerd zijn bevestigd, losraken (vanwege stormschade) of scheuren vertonen. Ook dit kan toegang verschaffen voor het regenwater om zijn weg in het huis te vinden.
• De derde meest voorkomende oorzaak is de verwering/afbrokkeling van het schoorsteenplateau. De bovenkant van de schoorsteen staat altijd bloot aan de elementen. Over de jaren heen zorgen de afwisselende weeromstandigheden voor een verweer van het plateau. Het is dus een potentieel kwetsbare plek op de schoorsteen.

Als het op het volledige dak aankomt kunt u op deze punten letten:

• De dakbedekking kan op sommige plekken kapot zijn, waardoor het water naar binnen dringt. Wanneer dakpannen scheefliggen, kan het water natuurlijk makkelijk naar binnen dringen.
• Een verstopte dakgoot kan ook de oorzaak zijn van een lekkage. Het water wordt dan niet goed afgevoerd. Uiteindelijk ontstaat er dan een ophoping van water en krijgt u last van lekkage.
• De nokvorsten zijn niet goed afgedicht. Wederom kan ook hier kan de cement laag onder de nokvorst poreus worden. Soms is mos de oorzaak dat de nokvorst zich verplaatst en ruimte maakt voor water om binnen te dringen.

Wij kunnen voor u onderzoeken wat nou de precieze oorzaak is van uw schoorsteen en dak lekkage. Daarna bekijken we hoe we deze lekkage kunnen verhelpen. Neem contact met ons op voor een schoorsteen- of dakinspectie en wij stellen vrijblijvend een offerte op voor het repareren van uw schoorsteen lekkage!

Ja, ik wil een offerte!

Bereken uw prijs

Maak gebruik van onze eenvoudige calculator. Krijg direct inzicht in wat een schoorsteen verwijderen kost.

Een offerte in 1 minuut!

Krijg uw persoonlijke offerte per mail opgestuurd. Na het berekenen van uw prijs kunt u deze direct omzetten in een offerte. Binnen 1 minuut geregeld!

Direct inplannen

Plan vervolgens eenvoudig per mail of via WhatsApp een afspraak in. Even bellen kan natuurlijk ook gewoon!
Ja, ik wil een offerte!

Professioneel en systematisch

Hoe gaat een schoorsteen reparatie in zijn werk?

Hoe gaat zo’n schoorsteen reparatie nou in zijn werk? Als wij bij u langskomen om een lekkage te verhelpen aan een schoorsteen gaan wij als volgt te werk:

• We beginnen natuurlijk bij het begin: het opsporen van de oorzaak. Zodra we dit in kaart hebben gebracht weten welke reparatie er nodig is en overleggen we dit met u.
• Regent het op de dag van de reparatie? Dan zullen we beoordelen welke tijdelijke oplossing benodigd is om een verdere lekkage te voorkomen.
• Afhankelijk van de oorzaak zullen we een deel van de schoorsteen opnieuw metselen, nieuwe lood slappen bevestigen, het schoorsteenplateau vernieuwen of een tijdelijke oplossing toepassen.

U merkt het al, voor elke schoorsteen is er een andere aanpak nodig. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw dak op een professionele wijze wordt gerepareerd.

Schoorsteen verwijderen op een tussenwoning of op een hoekwoning
Beoordeling
4.8
144 reviews
Gianni Straver
12 maart
Een offerte opgevraagd waarop het snel ingepland was. Alles naar afspraak uitgevoerd. Heel blij mee.
Geplaatst op 
Google
Joyce Barends
5 augustus
Super bedrijf!! Heel vakkundig en bekwaam personeel!! Echt super service
Geplaatst op 
Google
Esther Kupers
27 oktober
Snelle service. Zelfs op een zaterdag bij ons
Top
Geplaatst op 
Google

Voorkomen is beter dan genezen

Hoe voorkomt u een schoorsteen lekkage?

Natuurlijk wil niemand last krijgen van een schoorsteen lekkage met als gevolg een lekkend plafond of kletsnatte muren. Het is dan ook goed om te weten hoe u een dak lekkage kunt voorkomen. Het is ten eerste erg belangrijk dat u regelmatig omkijkt naar de staat van uw dak. Als u zelf geen verstand heeft van daken is het verstandig om af en toe een professioneel bedrijf in te schakelen voor een inspectie. Zo weet u zeker dat uw dak goed onderhouden blijft en voorkomt u een lekkage aan de schoorsteen!
Ja, ik wil een offerte!

Schoorsteen lekkage? Neem direct contact op

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Wilt u een schoorsteen lekkage verhelpen of voorkomen? We zijn snel ter plekke en adviseren u graag over het onderhoud en eventuele reparatie van uw dak. Als specialist helpen wij u graag met het onderhoud of de reparatie van uw schoorsteen en dak. Neem voor een afspraak contact met ons op!
Ja, ik wil een offerte!
Schoorsteen verwijderen

Trots op onze klanten!

4,8/5 op basis van 144 reviews

Contact

Heb je een vraag of direct hulp nodig? Wij staan voor u klaar van 9.00 tot 18.00 uur.

Volg ons:

Bel mij terug!


© Schoorsteen verwijderen NL
NL53INGB0100154379
envelopephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram